N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
(#1)
Old
yalibuda yalibuda is offline
New Member
 
Posts: 17
Join Date: Apr 2016
Car: BMW 335
Default N54 PMI no fire, meth pump? - 12-19-2019, 01:59 AM

I have study PMI 3 months and try some setup on it.
But still got problem cant fix.
MOD
N54 twin turbo FBO
PI with BMS PI controller for meth
6*750cc PI injectors
SNOW meth system handle meth pump

When all install, I log first and it looks OK. (220 PSI pump at this time)
(file1)
after some run, I saw "meth" grow high in log file. I though that could be weak pump cause.
(file3)
So I put new max 300PSI SNOW pump in. then I got this log.
(file4)
After that I log many times. all trims high and I check everything looks fine. I guess the injectors didnt fire any more.
(file5)

what is the problem? how to fix it?

Thx a lot
Attached Files
File Type: csv 1st_PMI.csv (10.1 KB, 56 views)
File Type: csv 3_PI_meth_high.csv (7.9 KB, 54 views)
File Type: csv 4_new300pump_1.csv (6.7 KB, 59 views)
File Type: csv 5_new300_NoFire.csv (6.7 KB, 61 views)
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2020, N54tech.com