N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
(#1)
Old
N54_liam N54_liam is offline
Junior Member
 
Posts: 62
Join Date: May 2015
Car: 135i e82 n54
Default B58 strange hesitation - 07-08-2019, 01:01 PM

M140i 8at. Having an issue last few days, if car is in manual and held at constant throttle in 5th or 6th at 2-2.5k revs, if i then put foot down it goes but then instantly has 0 boost feels like i completely let off. From previous experience this would result in limp mode if i left my foot down but i have been lifting off. I need to try get a log capturing the problem, but wondered if anyone had experienced this / had any suggestions.

If i lift off and then put foot down again it goes no problem.
Only just started doing this. Checked all connections all are fine.


Current: M140i
Previous: N54 - Forge BOV - Forge Chargepipe - Airtec Intercooler - DCI - VRSF - JB4 - LCA
Reply With Quote
(#2)
Old
Viraag_B58 Viraag_B58 is offline
New Member
 
Posts: 1
Join Date: Aug 2019
Car: BMW M240
Default 08-13-2019, 03:47 PM

What mods do you have on the car? Besides the jb4
Reply With Quote
(#3)
Old
JBoe JBoe is offline
Junior Member
 
Posts: 309
Join Date: May 2018
Car: M240i
Default 08-20-2019, 08:57 PM

Need to post logs... Otherwise we can't help much.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2019, N54tech.com