N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
(#1)
Old
RogerRoger RogerRoger is offline
New Member
 
Posts: 1
Join Date: Jul 2019
Car: S4
Default JB4 install error - 07-19-2019, 01:42 PM

Hello. I'm fairly sure I've attached the various cables correctly but when I turn the car on in ACC mode, I'm getting a warning about RPM > 3500. The car isn't running so something is strange. If a disconnect the JB4 from the fuel pressure sensor and connect the fuel pressure cable directly back to the car, the error goes away.

All of my connections line up with the install doc, so I'm not sure where I went wrong or what to look at next. The car runs and idles fine if MAP and TAP are attached to the JB4 but the fuel pressure sensor is directly attached to the car.

Here's my connections to verify. Apologies if a few of these are rotated incorrectly.

TMAP


MAP


Fuel Pressure


BCM- not currently connected but is the correct? Cound't find any docs but went off this youtube video - JB4 Audi B9 S4, RS3, TTRS BCM Install Preview - YouTube
Reply With Quote
(#2)
Old
George @ BMS's Avatar
George @ BMS George @ BMS is offline
Senior Member
 
Posts: 892
Join Date: Aug 2009
Car: E90 BMW 335i AT
Default 07-19-2019, 03:22 PM

Got your email so will handle it there.


2014 VW Golf 7 R
2014 VW Golf GTI
2019 Porsche Cayenne Turbo
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2019, N54tech.com