N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
(#1)
Old
Jules335 Jules335 is offline
New Member
 
Posts: 2
Join Date: Sep 2020
Car: BMW e93 335i
Wink Loss of power/boost on n55 with ******** - 09-02-2020, 06:08 PM

Before installing a ******** on my e93 335i n55 I was running around 18psi on average with 2 gal of e85 with 93 oct. on map 5 . after installing the ******** I am now running 14psi and feel the same as if no mods were done, sounds amazing but not as fast for some reason. What could be the reasoning behind this?
Reply With Quote
(#2)
Old
435gc 435gc is offline
Junior Member
 
Posts: 87
Join Date: May 2019
Car: 2015 435i xdrive gran coupe
Default 09-04-2020, 08:44 AM

Logs?
Reply With Quote
(#3)
Old
Jules335 Jules335 is offline
New Member
 
Posts: 2
Join Date: Sep 2020
Car: BMW e93 335i
Default 09-05-2020, 04:11 PM

Im new to this forum, sorry in advance lol, the log shows up in Excel, how would I post it?
Reply With Quote
(#4)
Old
inevitab1e's Avatar
inevitab1e inevitab1e is offline
Junior Member
 
Posts: 308
Join Date: Feb 2017
Car: 2013 N55 135is
Default 09-09-2020, 07:51 AM

Quote:
Originally Posted by Jules335
Im new to this forum, sorry in advance lol, the log shows up in Excel, how would I post it?
You'll probably need to adjust your FOL, FF, WGDC, duty biases for the new bolt-on. Are you under your boost target?


2013 E82 135is N55 JB4-BEF FBO
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2020, N54tech.com