N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
(#1)
Old
james4321 james4321 is offline
New Member
 
Posts: 19
Join Date: Mar 2016
Car: E92 335i+
Default F30 N55. Lost Power, but not Torque? - 09-06-2020, 09:02 AM

Hi guys,
I just brought my car to the tuner and he has sent me results. For me strange thing is, that on the graph I can see, that my car lost 45HP, but torque is the same on stock. But lines looks good to me, but for me too low when It comes to a HP. We can see HP on the crank.
And red line (remaped) looks like 💩 to me. Driving in the city, traffic is okay. But on the highway... better No comments. Higher RPMs - No Power. I can feel like Stock car was stronger on 4500rpm+.
Can someone help me if dyno + remap was fu**ed? Or something is wrong with my car? There is No error codes. On stock map car seems to be okay. I have No problems. 0-100 5.2-5.3s, 100-200 14-15s <- so I guess stock times are okay, like a Google says.
I have tried another dyno in my city, but that was weird 😃. I drove with remapped car, and they showed me dyno: 300HP@400Nm. So...
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2020, N54tech.com