JB4tech.com - International Turbo Tuning Discussion
(#1)
Old
hevnsnt hevnsnt is offline
New Member
 
Posts: 2
Join Date: May 2020
Car: Audi S5
Default [KIT Not Owned] Issue No response from Support - 05-27-2020, 01:37 PM

I just bought a JB4 for a 2018 Audi S5 off the audiworld forums, and when I connect it to my phone it tells me "Kit not owned"

Can someone please help me out, I would like to get this thing going!
Reply With Quote
(#2)
Old
Dmac @ BMS/DMD's Avatar
Dmac @ BMS/DMD Dmac @ BMS/DMD is offline
Legend
 
Posts: 1,310
Join Date: Aug 2013
Car: 2008 135i
Default 05-29-2020, 06:32 AM

Emailing everyone multiple times and posting in a bunch of different places doesn't speed this process up...

People buying *USED* Connect Kits may need to wait 12-48 hours for device unlocks *if the previous owner didn't unlink it from their account*. Take your frustration up with the seller who didn't unlink the kit from their account.


2008 135i 4L80E Swap - 807 WHP
VM 6466 Single Turbo Kit | JB4 | BMS Flash via MHD | Fuel-It Stage 3 | BMS Port Injection | E85


For all JB4 Mobile/Connect Kit requests, email me at: support@jb4connectkit.com

For JB4 Mobile feedback (bug reports, minor annoyances, etc.), email me at: feedback@jb4connectkit.com
Reply With Quote
(#3)
Old
hevnsnt hevnsnt is offline
New Member
 
Posts: 2
Join Date: May 2020
Car: Audi S5
Default 05-29-2020, 06:40 AM

I would prefer just to delete this post. This was my fault, I had emailed the wrong address. Once I fixed that error, I received almost immediate response, and amazing service.

So, this negative post turns into a positive, and fault lays squarely on me!
Reply With Quote
(#4)
Old
Dmac @ BMS/DMD's Avatar
Dmac @ BMS/DMD Dmac @ BMS/DMD is offline
Legend
 
Posts: 1,310
Join Date: Aug 2013
Car: 2008 135i
Default 05-29-2020, 06:43 AM

Quote:
Originally Posted by hevnsnt
I would prefer just to delete this post. This was my fault, I had emailed the wrong address. Once I fixed that error, I received almost immediate response, and amazing service.

So, this negative post turns into a positive, and fault lays squarely on me!
We appreciate the accountability!


2008 135i 4L80E Swap - 807 WHP
VM 6466 Single Turbo Kit | JB4 | BMS Flash via MHD | Fuel-It Stage 3 | BMS Port Injection | E85


For all JB4 Mobile/Connect Kit requests, email me at: support@jb4connectkit.com

For JB4 Mobile feedback (bug reports, minor annoyances, etc.), email me at: feedback@jb4connectkit.com
Reply With Quote
(#5)
Old
Sebastian15 Sebastian15 is offline
New Member
 
Posts: 14
Join Date: Jul 2019
Car: Civic 1.5 turbo
Exclamation Problem - 11-30-2021, 06:06 PM

Hi I have a problem. I have a JB4 pre owned and when trying to start I get this message: "No devices Found During scan. Ensure you've enabled location services for JB4 Mobile from your settings app no ​​this device. Android requires this service for scanning". After I check the configuration of my phone I have all the permissions enabled also within the app. Could you help me please? Thanks
Reply With Quote
(#6)
Old
Steve @ BMS/Fuel-It!'s Avatar
Steve @ BMS/Fuel-It! Steve @ BMS/Fuel-It! is offline
Tuner
 
Posts: 21,115
Join Date: Oct 2012
Car: 135i
Default 12-07-2021, 11:31 AM

Quote:
Originally Posted by Sebastian15
Hi I have a problem. I have a JB4 pre owned and when trying to start I get this message: "No devices Found During scan. Ensure you've enabled location services for JB4 Mobile from your settings app no ​​this device. Android requires this service for scanning". After I check the configuration of my phone I have all the permissions enabled also within the app. Could you help me please? Thanks
I'd recommend you start your own support thread or email them directly.



Click on our banner to visit our website!
Video of our Stage 2 LPFP upgrade installation.

BMS products labeled for use only in competition racing vehicles may only be used on competition racing vehicles operated exclusively on a closed course in conjunction with a sanctioned racing event, in accordance with all federal and state laws, and may never be operated on public roads/highways.
Reply With Quote
(#7)
Old
Davidgoodwin Davidgoodwin is offline
New Member
 
Posts: 1
Join Date: Feb 2022
Car: 2011 535i x drive
Default Kit not owned jb4 - 02-05-2022, 05:34 PM

Hi my names is David I recently got a new car and it has jb4 on it I contacted the guy who originally bought the jb4 and he said he no longer has that account I emailed the support team and I get that itís a Saturday but Iíve been trying since last night and all I want to do is get this thing to work.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright © 2007 - 2022, JB4tech.com