N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
(#1)
Old
itscuzimmaturk itscuzimmaturk is offline
Junior Member
 
Posts: 92
Join Date: Jan 2016
Car: 08 335i e93
Default P0305 - 11-19-2016, 05:49 PM

Hey guys, i was beating on my car the other night, around 5k rom my car started sputtering and just lead to a misfire, i scanned it, it was the 5th cylinder misfiring, i replaced the 5th coil pack and the plug and it still does the same thing, wouldnitnbe my injector? Just dont feel like dropping so much into something if it isnt resolving the problem, the problem occurs whenever i start beating on it around 4.5k-5k, yes thats my picture of me drifting.
Attached Images
 
Reply With Quote
(#2)
Old
Russell @ BMS's Avatar
Russell @ BMS Russell @ BMS is offline
Tuner
 
Posts: 5,673
Join Date: Nov 2008
Car: 2009 335i AT
Default 11-19-2016, 08:19 PM

Swap the #5 injector with #2 and see if the problem follows.
Also what are the plug gaps set at?


Burger Motorsports
Home of the Worlds fastest N20s, N54s, N55s, N63s, and S63s!

It is the sole responsibility of the purchaser and installer of any BMS part to employ the correct installation techniques required to ensure the proper operation of BMS parts, and BMS disclaims any and all liability for any part failure due to improper installation or use. It is the sole responsibility of the customer to verify that the use of their vehicle and items purchased comply with federal, state and local regulations. BMS claims no legal federal, state or local certification concerning pollution controlled motor vehicles or mandated emissions requirements. BMS products labeled for use only in competition racing vehicles may only be used on competition racing vehicles operated exclusively on a closed course in conjunction with a sanctioned racing event, in accordance with all federal and state laws, and may never be operated on public roads/highways. Please click here for more information on legal requirements related to use of BMS parts.
Reply With Quote
(#3)
Old
itscuzimmaturk itscuzimmaturk is offline
Junior Member
 
Posts: 92
Join Date: Jan 2016
Car: 08 335i e93
Default 11-19-2016, 09:15 PM

Quote:
Originally Posted by Russell @ BMS
Swap the #5 injector with #2 and see if the problem follows.
Also what are the plug gaps set at?
Im on the factory gap, but i also feel like its that im ******* dp': thats cut out right before the second cats
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2020, N54tech.com