N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
(#1)
Old
Ap0ll016 Ap0ll016 is offline
New Member
 
Posts: 4
Join Date: Jun 2018
Car: e92 335i
Default Single turbo first log - 10-28-2018, 11:44 AM

First log with a single turbo. MHD backend with JB4 on map 1. Right at the end we heard a loud noise and then it started misfiring in 4 cylinders. Any help would be greatly appreciated!
Attached Files
File Type: csv 2018-10-28 14_21_12.csv (35.0 KB, 42 views)
Reply With Quote
(#2)
Old
Ap0ll016 Ap0ll016 is offline
New Member
 
Posts: 4
Join Date: Jun 2018
Car: e92 335i
Default 10-28-2018, 11:54 AM

Just cleared the misfire codes, and it now has 30BA DME digital motor electronics, internal failure
Reply With Quote
(#3)
Old
Ap0ll016 Ap0ll016 is offline
New Member
 
Posts: 4
Join Date: Jun 2018
Car: e92 335i
Default 11-07-2018, 07:55 AM

Replaced the MOSFETS and it runs fine at idle and normal driving, but it’s over boosting. Wastegate won’t even open. I’ve checked everything multiple times, proper springs are in (14.5), and the solenoid is plumbed as the diagrams show. Does it matter which plug it’s plugged into? I understand that you’re supposed to keep a stock solenoid just plugged in. Any reply or advice will help.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2018, N54tech.com