N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
(#1)
Old
Arrtus Arrtus is offline
New Member
 
Posts: 23
Join Date: Jul 2020
Car: 2009 135i 6MT
Default E70 N63 INPA Support - 08-06-2020, 12:15 PM

I am in the process of coding injectors on my N63 engine.

I've installed INPA and the software boots up and works fine.

Unfortunately, I do not see the N63 engine when selecting the E70 series.

Does anyone know what may be causing this or if there is something else that needs to be done to be able to have the N63 interface?

Attached is an image displaying what I see under X5/X6 interface menu.
Attached Images
 
Reply With Quote
(#2)
Old
Mike_L's Avatar
Mike_L Mike_L is offline
Anti-Social
 
Posts: 1,857
Join Date: Jun 2014
Car: 2017 X3 xDrive35i
Default 08-06-2020, 03:40 PM

INPA doesn't work with the later E70s I don't think. We used E-SYS to code my 2012 X5M.


Mike Levy
2021 Tanzanite Blue II M550i - Due at dealer 10/9
2018 Silver Equinox LT 2.0T
Reply With Quote
(#3)
Old
Arrtus Arrtus is offline
New Member
 
Posts: 23
Join Date: Jul 2020
Car: 2009 135i 6MT
Default 08-06-2020, 07:37 PM

Quote:
Originally Posted by Mike_L
INPA doesn't work with the later E70s I don't think. We used E-SYS to code my 2012 X5M.
Thanks Mike!

I ended up using my Foxwell scan tool. Didn't even know it had injector coding.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2020, N54tech.com