N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
(#4776)
Old
k1kote's Avatar
k1kote k1kote is offline
New Member
 
Posts: 11
Join Date: Jun 2019
Car: Jetta GLi Gen3
Default 10-24-2019, 06:56 PM

Quote:
Originally Posted by Dmac @ BMS/DMD
Some gauges already support displaying the max value. Simply double-tap on one to find out if it's supported.

Boost value already has a ghosting feature. Are you having a problem with it?

That VW specific value would need to be added in via a firmware update to the JB4 from Terry.

More themes and customizations are in the pipeline, but functionality stuff takes priority over it.

Customizable shift light colors can be added.

Metric graphing could be an option.

Audio alerts are coded up for iOS, but were put on the back burner sometime last year.

Safety map is already there on the JB4.

The top log is always the last one you took.

Not sure what you're referring to with the saved settings alert.

I need to convert all of my in-app text to use a resource file instead so language translation can happen.

I'll check out that bug.
Do I have to activate the ghosting feature somewhere?

Visual and audible alerts would give great help, at least start with Android !!!! please!!!!

Map 8, which in theory is the security one, charges me more than 20 :S

Once I enter a log and turn my cell phone to see it in a more comfortable panoramic way, when returning to the log list it is no longer selected from which I left, if I do not turn the cell phone, it remains selected, this is a bug

When you save any changes to map 6 in "User Adjustment" a notification of "saved changes" appears above the tabs, annoying! It should appear somewhere else on the screen so you can quickly change tabs and not have to wait for the notification to go away.

As for showing the maximum of a variable reached, example engine temperature, or boost ... I did not know that double tap shows you the maximum reached, anyway I meant to have an index, mark or whatever remains better, for example a mark on the gauge of the maximum reached or a simple legend below the gauge that says and shows for a time the maximum reached on that pull

Sorry if I can't make myself understood well, my English is limited


VW Jetta GLi 2014 - IS38 - JB4
Reply With Quote
(#4777)
Old
m3bs m3bs is offline
New Member
 
Posts: 2
Join Date: Feb 2008
Car: 135I, E36M3 Track Toy
Default 10-28-2019, 02:35 PM

Quote:
Originally Posted by LeeOrl
with IOS 13 you need to go into the app settings and turn on Bluetooth access for each app. Apple did this because some apps were tracking users without them knowing or something like that i was told
Thanks. This took care of my connection issue. No need to reinstall the app.
Reply With Quote
(#4778)
Old
maddog maddog is offline
New Member
 
Posts: 7
Join Date: Sep 2019
Car: 2014 BMW F30 N20 328i
Default 11-06-2019, 11:51 PM

Hi, can you change the Map Selection to be a button like the "Start Logging" button and place it near the start logging and connect buttons? This will free up a gauge to be used to display /monitor something else.


*******************************
** 2014 BMW F30 N20 328i EWG **
** JB4 **
*****************************
Reply With Quote
(#4779)
Old
atr1 atr1 is offline
Junior Member
 
Posts: 36
Join Date: Mar 2019
Car: Stinger GT
Default 11-08-2019, 06:18 AM

Speed is not displayed correctly on the graph.
(I use km/h as a speed unit).
It used to be correctly scaled before the graphical update on android.
Reply With Quote
(#4780)
Old
ZuMBLe ZuMBLe is offline
New Member
 
Posts: 19
Join Date: Nov 2018
Car: VW Alltrack
Default 11-08-2019, 10:31 AM

Will the JB4 app log speed (android) if the gps services is turned off in the app? Wondering if it will just get the speed from the JB4 OBD.
Reply With Quote
(#4781)
Old
ZuMBLe ZuMBLe is offline
New Member
 
Posts: 19
Join Date: Nov 2018
Car: VW Alltrack
Default 11-08-2019, 10:35 AM

Found my answer, it will disable GPS Speed, but not MPH.

Quote:
Originally Posted by ZuMBLe
Will the JB4 app log speed (android) if the gps services is turned off in the app? Wondering if it will just get the speed from the JB4 OBD.
Reply With Quote
(#4782)
Old
atr1 atr1 is offline
Junior Member
 
Posts: 36
Join Date: Mar 2019
Car: Stinger GT
Default 11-17-2019, 05:07 PM

Hi

This thread does not seem to get many answers but I'll ask anyway..

Is there a way to disable auto logging when using the prime button??

Thanks
Reply With Quote
(#4783)
Old
nextNME's Avatar
nextNME nextNME is offline
Junior Member
 
Posts: 46
Join Date: Jan 2016
Car: 2008 535xi
Default 11-17-2019, 06:52 PM

Quote:
Originally Posted by atr1
Hi

This thread does not seem to get many answers but I'll ask anyway..

Is there a way to disable auto logging when using the prime button??

Thanks
I think it was 'timeout = 0' is to disable auto-log.

I have auto-log disabled as well, but I'll have to double check tomorrow when the tablet is hooked up.


2008 535xi. BMS DCI. CP. BOV. 5" FMIC. OCC. JB4. MHD BEF. XHP. BR14's
Reply With Quote
(#4784)
Old
atr1 atr1 is offline
Junior Member
 
Posts: 36
Join Date: Mar 2019
Car: Stinger GT
Default 11-17-2019, 07:54 PM

Quote:
Originally Posted by nextNME
I think it was 'timeout = 0' is to disable auto-log.

I have auto-log disabled as well, but I'll have to double check tomorrow when the tablet is hooked up.
I want to keep using auto log, but I don't want to record when I press the prime button. (I press it often to clean the carbon sludge).
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2019, N54tech.com