N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
(#1)
Old
saxguy saxguy is offline
New Member
 
Posts: 4
Join Date: May 2019
Car: M240i xdrive convertible
Default JB4 Mobile gauges not working... - 05-17-2019, 01:58 PM

Other than the Map selection area, the gauges aren't working when I use the JB4 Mobile App. I have the bluetooth connection and it's switching maps, so it's communicating. The OBD plug is seated and the connection is tight on the JB4 side.

Any thoughts?
Reply With Quote
(#2)
Old
Dmac @ BMS/DMD's Avatar
Dmac @ BMS/DMD Dmac @ BMS/DMD is offline
Legend
 
Posts: 1,278
Join Date: Aug 2013
Car: 2008 135i
Default 05-20-2019, 02:26 PM

http://jb4connectkit.com/troubleshooting/


2008 135i 4L80E Swap - 807 WHP
VM 6466 Single Turbo Kit | JB4 | BMS Flash via MHD | Fuel-It Stage 3 | BMS Port Injection | E85


For all JB4 Mobile/Connect Kit requests, email me at: support@jb4connectkit.com

For JB4 Mobile feedback (bug reports, minor annoyances, etc.), email me at: feedback@jb4connectkit.com
Reply With Quote
(#3)
Old
Knock-knock Knock-knock is offline
New Member
 
Posts: 2
Join Date: May 2019
Car: Cooper S hardtop
Default 05-23-2019, 02:55 PM

My gushes stopped working as well, updated latest firmware but no fix!
Only guage working seems to be the Map.
Reply With Quote
(#4)
Old
Dmac @ BMS/DMD's Avatar
Dmac @ BMS/DMD Dmac @ BMS/DMD is offline
Legend
 
Posts: 1,278
Join Date: Aug 2013
Car: 2008 135i
Default 06-10-2019, 03:59 PM

Quote:
Originally Posted by Knock-knock
My gushes stopped working as well, updated latest firmware but no fix!
Only guage working seems to be the Map.
Please refer to the troubleshooting page here:

http://jb4connectkit.com/troubleshooting/


2008 135i 4L80E Swap - 807 WHP
VM 6466 Single Turbo Kit | JB4 | BMS Flash via MHD | Fuel-It Stage 3 | BMS Port Injection | E85


For all JB4 Mobile/Connect Kit requests, email me at: support@jb4connectkit.com

For JB4 Mobile feedback (bug reports, minor annoyances, etc.), email me at: feedback@jb4connectkit.com
Reply With Quote
(#5)
Old
Dspec1 Dspec1 is offline
New Member
 
Posts: 5
Join Date: Jun 2019
Car: 2018 Stinger 3.3 GT AWD
Default 06-13-2019, 06:09 AM

I have the same issue. Will check connections again and troubleshooting.


2018 Kia Stinger GT AWD (3.3TT)
AEM Intakes
ARK secondary
TubiStyle mid-pipe and ExCU exhaust system
JB4 w/BT Connect
Denso plugs (gapped .022)
Reply With Quote
(#6)
Old
Dspec1 Dspec1 is offline
New Member
 
Posts: 5
Join Date: Jun 2019
Car: 2018 Stinger 3.3 GT AWD
Default 06-14-2019, 04:27 PM

All good. Bluetooth conflict in the car. Works perfect. Now to figure out how to save and post logs! (?)


2018 Kia Stinger GT AWD (3.3TT)
AEM Intakes
ARK secondary
TubiStyle mid-pipe and ExCU exhaust system
JB4 w/BT Connect
Denso plugs (gapped .022)
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2019, N54tech.com