N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
(#1)
Old
328iwagon 328iwagon is offline
Junior Member
 
Posts: 57
Join Date: Jan 2016
Car: 2009 328i wagon (335i)
Default cylinder 5 constantly misfiring and going crazy - 04-16-2017, 05:44 PM

hi everyone

i been having issues with my car misfiring, i can not get it to work properly.

my mods are:

n54 engine, single turbo 6466
jb4 MHD back end flash
stage 4 pump with return kit and fuel-it port injector with bms controller jb4 integrated, controller is been remove from now but did not change anyhitng with the misfire.
full e85


i replace the injectors, spark plugs and coils. injectors were coded. also i replaced both o2 sensor pre *** ones an hpfp as well is been replaced

i changed spark plug and coildpack from cylinder 1 and to cylinder 5 and 1 to 5 and still misfire the number 5. not matter what i do, the number 5 is the f**** misfiring cylinder.


i remove the ecu msd81 and checked the mosfet and they test good, i run out of the answer and ideas on what can be happening.

map 1 misfire, map2 as well, not matter wha i run it misfire

i attached is a log that i did today,

Last edited by 328iwagon; 04-16-2017 at 06:39 PM..
Reply With Quote
(#2)
Old
sshec152's Avatar
sshec152 sshec152 is offline
Junior Member
 
Posts: 55
Join Date: Oct 2015
Car: 07 335i mt
Default 04-16-2017, 06:03 PM

Compression and leakdown test
Reply With Quote
(#3)
Old
328iwagon 328iwagon is offline
Junior Member
 
Posts: 57
Join Date: Jan 2016
Car: 2009 328i wagon (335i)
Default 04-16-2017, 06:04 PM

Yes I did compressiontest and leak test as well, I will remove the thread and put it in the right place before the tell me something lol
Reply With Quote
(#4)
Old
ms335i ms335i is offline
Senior Member
 
Posts: 576
Join Date: Jul 2015
Car: 2007 BMW 335i
Default 04-17-2017, 07:08 AM

hpfp is ****ed
Reply With Quote
(#5)
Old
phv628's Avatar
phv628 phv628 is offline
Junior Member
 
Posts: 102
Join Date: Nov 2014
Car: BMW 2009 335i xdrive
Default 04-19-2017, 05:03 AM

Quote:
Originally Posted by 328iwagon
hi everyone

i been having issues with my car misfiring, i can not get it to work properly.

my mods are:

n54 engine, single turbo 6466
jb4 MHD back end flash
stage 4 pump with return kit and fuel-it port injector with bms controller jb4 integrated, controller is been remove from now but did not change anyhitng with the misfire.
full e85


i replace the injectors, spark plugs and coils. injectors were coded. also i replaced both o2 sensor pre *** ones an hpfp as well is been replaced

i changed spark plug and coildpack from cylinder 1 and to cylinder 5 and 1 to 5 and still misfire the number 5. not matter what i do, the number 5 is the f**** misfiring cylinder.


i remove the ecu msd81 and checked the mosfet and they test good, i run out of the answer and ideas on what can be happening.

map 1 misfire, map2 as well, not matter wha i run it misfire

i attached is a log that i did today,

You should post a log so we can check it out.


|E92 335i xDrive| |JB4+MHD BEF| |VM Single Turbo Kit + PTE 6466| |Built Auto Trans| |xHP Trans Flash| |Stage 4-Triple Walbro 450s, fpr + return| |EOS Intake with Port Injection| |AD-ENG FMIC + AD-ENG OCC| |RB PCV Kit| |PR Ignition kit| |Built N54: Darton Sleeved, Manley I-Beam Rods+ARP Rod Bolts, JE 9.5:1 Pistons, JE Wrist Pins, VAC coated main & rod bearings + ARP Head Studs| |Keyed crankshaft snout, crank hub, timing & oil pump sprockets + VTT crank-bolt capture| |ADV Oxygen Sensors|
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2018, N54tech.com