N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
Prev Previous Post   Next Post Next
(#1)
Old
swmann12 swmann12 is offline
New Member
 
Posts: 1
Join Date: Aug 2020
Car: Honda Civic Type R
Default Issue With OBDII Connection FK8 - 08-28-2020, 08:55 PM

I just received the JB4 and wireless adapter today and installed it exactly as the guide instructed.

It will not read any gauges or codes on the app, but it is connected. While the ODBII connection is on the car, I get all kinds of error codes until I remove it. After I remove it things go back to normal.

Am I missing something? I'm pretty positive its still allowing me to change maps, unless its just placebo ha. Just having the issue of no gauges, random codes, etc from the connection....

Also to note, the black wire that looks like a ground wire on the connector from the box that plugs into the OBDII wire did not have any instructions in the guide, so I left it to the side. I noticed some other JB4 models have it spliced into another wire, but my kit didn't have anything for that nor did the guide say to do it.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2020, N54tech.com