N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
(#1)
Old
Katz3022 Katz3022 is offline
New Member
 
Posts: 1
Join Date: Aug 2020
Car: 335i
Default N54 not building boost - 08-18-2020, 04:43 PM

hey guys new here,

Have had my 08 335i for about a year has 93k, just updated my JB4 firmware and now it won't build boost.i think I attached a log from earlier today. Iv searched for a vacuum leak couldnt find anything made sure my couplers are tight. Truly lost now appreciate any help!
Attached Files
File Type: csv P32_M5_R6_200818_1803.csv (187.7 KB, 19 views)
Reply With Quote
(#2)
Old
THE BEAST THE BEAST is offline
Legend
 
Posts: 1,438
Join Date: Apr 2016
Car: 2008 E93
Default 08-18-2020, 06:24 PM

Quote:
Originally Posted by Katz3022
hey guys new here,

Have had my 08 335i for about a year has 93k, just updated my JB4 firmware and now it won't build boost.i think I attached a log from earlier today. Iv searched for a vacuum leak couldnt find anything made sure my couplers are tight. Truly lost now appreciate any help!
Set all default settings. Updating to newer firmware messed up all your settings.
Reply With Quote
(#3)
Old
Bmw335turbo's Avatar
Bmw335turbo Bmw335turbo is offline
Junior Member
 
Posts: 119
Join Date: Dec 2019
Car: 335
Default 08-19-2020, 05:28 AM

Quote:
Originally Posted by THE BEAST
Set all default settings. Updating to newer firmware messed up all your settings.


Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2020, N54tech.com