JB4tech.com - International Turbo Tuning Discussion
(#1)
Old
Mikeh1163 Mikeh1163 is offline
New Member
 
Posts: 7
Join Date: Jan 2018
Car: M140i
Default JB4 in dash menu not working/faulty? - 01-30-2018, 02:34 PM

Hi

New to the JB4, installed it in my M140i LCI2 yesterday and so far so good.
Until today when I went to look at the in dash menu and found that the needles are jumping up and down the dials, they are sweeping fairly broadly over the actual value they should be pointing to.
I do have a video of this but not sure how I go about uploading it on here.
I have the Bluetooth app so itís not the end of the world but would like to sort it if possible.
Any help or advice would be very much appreciated.
Reply With Quote
(#2)
Old
Terry @ BMS's Avatar
Terry @ BMS Terry @ BMS is offline
Tuner
 
Posts: 34,330
Join Date: Jan 2008
Default 01-30-2018, 04:44 PM

Yes we don't have the right commands yet for the new digital dash. We're working on it, though!


Burger Motorsports
Home of the JB4 the worlds most popular turbocharged tuning system!

It is the sole responsibility of the purchaser and installer of any BMS part to employ the correct installation techniques required to ensure the proper operation of BMS parts, and BMS disclaims any and all liability for any part failure due to improper installation or use. It is the sole responsibility of the customer to verify that the use of their vehicle and items purchased comply with federal, state and local regulations. BMS claims no legal federal, state or local certification concerning pollution controlled motor vehicles or mandated emissions requirements. BMS products labeled for use only in competition racing vehicles may only be used on competition racing vehicles operated exclusively on a closed course in conjunction with a sanctioned racing event, in accordance with all federal and state laws, and may never be operated on public roads/highways. Please click here for more information on legal requirements related to use of BMS parts.
Reply With Quote
(#3)
Old
Mikeh1163 Mikeh1163 is offline
New Member
 
Posts: 7
Join Date: Jan 2018
Car: M140i
Default 01-31-2018, 01:52 AM

thanks for the response terry, glad itís not just me then.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright © 2007 - 2022, JB4tech.com