JB4tech.com - International Turbo Tuning Discussion
Prev Previous Post   Next Post Next
(#1)
Old
pch240sx pch240sx is offline
New Member
 
Posts: 2
Join Date: Oct 2021
Car: 2014 X50i
Default 2014 X50i with jb4 & xhp - 10-19-2021, 05:09 PM

Hello, Iíve had my f15 x50i for about 3 weeks now. So far Iíve been able to enjoy map 1 & 2 of the jb4. Since I flashed the transmission with the xhp, Iíve encountered an issue where when Iím on it or when Iím WOT thereís a delay right before the car shifts, then it shifts with a longer delay and then the next gear kicks in. I didnít have that issue prior to the XHP flash.

I contacted XHP and they recommend removed them jb4, running the stock map, and to see if the issue persisted. When I did that, the issue was gone and the transmission definitely shifts like the flash is intended for it to do.

What XHP stated was that the jb4 is faking torque values and that is causing the weird or bad shifts.

Has anyone else had these issues? I data logged a 2nd to 3rd WOT run and uploaded the data.
Attached Files
File Type: csv P640_M2_R2_211019_1554.csv (77.7 KB, 69 views)
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright © 2007 - 2022, JB4tech.com