N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
Prev Previous Post   Next Post Next
(#1)
Old
eomacue eomacue is offline
New Member
 
Posts: 10
Join Date: Nov 2019
Car: BMW M240
Default JB4 Logs and Failures. - 11-29-2019, 12:14 PM

Hello Team,

I have recently installed a brand new JB4, Burger Intake and ******** to my M240i 2017 B58 engine.

I have not noticed any improvement on the power and seems im lossing HP acordingly to the factory sport metrics.

Im not sure why this is really happening, I can only notice im loosing to much power on all 3 Mops. 1 2 and 3.

I have updated to the latest firmware but seems tha the issue persist.

Could you please check my logs attached to see if there is something else i need to configure on the JB4?

Your help is very much appreciated.

Omar C.
Attached Files
File Type: csv 2019-11-29 00_19_49_Map-2.csv (20.4 KB, 180 views)
File Type: csv 2019-11-29 01_06_21_Map-1.csv (19.9 KB, 174 views)
File Type: csv 2019-11-29 01_11_40_Map-3.csv (8.1 KB, 178 views)
File Type: csv 2019-11-29 01_45_43_Map-1.csv (3.6 KB, 172 views)
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2020, N54tech.com