N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
(#1)
Old
Wadgte Wadgte is offline
New Member
 
Posts: 1
Join Date: Sep 2020
Car: Gte
Default Connecting Failed - 09-10-2020, 07:20 AM

Hi Folks,

Received my jb4 today however when connecting it to the laptop and using the jb4 app it just fails to connect.

When I plug the usb cable in, windows reconises it as USB serial port. I have it set to port 5 and have tried a different port and still the same.

Both driver and the app installed ok. I have vcds which runs off the comm port and works fine?

Is there anyway of checking if the unit is dead or any other way to diagnose?

Thanks
LIam
Reply With Quote
(#2)
Old
George @ BMS's Avatar
George @ BMS George @ BMS is offline
Legend
 
Posts: 1,228
Join Date: Aug 2009
Car: E90 BMW 335i AT
Default 09-12-2020, 11:36 AM

Quote:
Originally Posted by Wadgte
Hi Folks,

Received my jb4 today however when connecting it to the laptop and using the jb4 app it just fails to connect.

When I plug the usb cable in, windows reconises it as USB serial port. I have it set to port 5 and have tried a different port and still the same.

Both driver and the app installed ok. I have vcds which runs off the comm port and works fine?

Is there anyway of checking if the unit is dead or any other way to diagnose?

Thanks
LIam
Hi,

Is the JB4 on the car? can you recall if you installed the drivers when doing the windows interface?


2014 VW Golf 7 R
2014 VW Golf GTI
2019 Porsche Cayenne Turbo
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2020, N54tech.com