N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
(#1)
Old
Jagsmith Jagsmith is offline
New Member
 
Posts: 1
Join Date: Aug 2020
Car: 2016 435i xdrive MT
Default Log Review Help - 08-23-2020, 07:35 AM

Hey guys, new here. Been lurking for a while now as the forum is extremely helpful. I'll cut to the chase.

Recently went FBO.

I did the intake, CP, FMIC and a JB4 first. No issues with install or performance, mainly used map 1.

Got to the DP this week. Played with map 2 and map 5, map 5 was the best. I could feel the increase in low end power. I was driving pushing pretty hard, and I heard something release pressure rapidly, then I went to drivetrain malfunction underboost. Found out that the CP bung plug came out partially- fixed it and the car was great again. The car was running great as recently as last night. This morning I went for a drive and the boost was acting funny. Lacking low end power, but the engine would rev as normally and eventually I would get significant boost if I throttled hard enough, but it was still lacking.

Been trying to figure it out all day.... wondering if I have a boost leak.

I took a JB4 log (map 5) in 3rd gear WOT from ~2000rpm to 5700rpm. Could someone please help me interpret the attached log?

Sorry if I'm in the wrong spot for this.
Attached Files
File Type: csv 3rd gear WOT map5.csv (26.6 KB, 14 views)
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2020, N54tech.com