N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
(#51)
Old
Terry @ BMS's Avatar
Terry @ BMS Terry @ BMS is offline
Tuner
 
Posts: 32,362
Join Date: Jan 2008
Default 09-11-2020, 05:21 PM

Map0 looks normal. Map1 log to compare with?


Burger Motorsports
Home of the JB4 the worlds most popular turbocharged tuning system!

It is the sole responsibility of the purchaser and installer of any BMS part to employ the correct installation techniques required to ensure the proper operation of BMS parts, and BMS disclaims any and all liability for any part failure due to improper installation or use. It is the sole responsibility of the customer to verify that the use of their vehicle and items purchased comply with federal, state and local regulations. BMS claims no legal federal, state or local certification concerning pollution controlled motor vehicles or mandated emissions requirements. BMS products labeled for use only in competition racing vehicles may only be used on competition racing vehicles operated exclusively on a closed course in conjunction with a sanctioned racing event, in accordance with all federal and state laws, and may never be operated on public roads/highways. Please click here for more information on legal requirements related to use of BMS parts.
Reply With Quote
(#52)
Old
Tommy_H Tommy_H is offline
New Member
 
Posts: 25
Join Date: Aug 2020
Car: Kia Proceed GT
Default 09-11-2020, 08:44 PM

Quote:
Originally Posted by Djfourmonie
I am suppose to see violent boost spiking? I don't.

Also when you post imagines you might want to use an online image editor or MS Paint to reduce the it to 640x480.
No, now the boost is fine again. But its on map 0.
Stock plugs. And no open air filter.
Will try m45xl at 0028 and map1 this weekend.
See what result i get.

Thnx for image tip. Using my phone so gonna have to se how
Reply With Quote
(#53)
Old
Tommy_H Tommy_H is offline
New Member
 
Posts: 25
Join Date: Aug 2020
Car: Kia Proceed GT
Default 09-13-2020, 06:24 AM

Images is 3th and 4th gear.
Log is attached.
Oem spark plugs and map1
Attached Images
  
Attached Files
File Type: csv P21_M1_R1_200913_140910.csv (12.9 KB, 8 views)
Reply With Quote
(#54)
Old
Lil Ripper's Avatar
Lil Ripper Lil Ripper is offline
Junior Member
 
Posts: 50
Join Date: Jun 2020
Car: 2019 Veloster turbo
Default 09-13-2020, 09:45 PM

Quote:
Originally Posted by Tommy_H
No, now the boost is fine again. But its on map 0.
Stock plugs. And no open air filter.
Will try m45xl at 0028 and map1 this weekend.
See what result i get.

Thnx for image tip. Using my phone so gonna have to se how
I'm running the same HKS plugs, but gapped at.022" with zero issues.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2020, N54tech.com