N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
(#1)
Old
Stevae Stevae is offline
New Member
 
Posts: 1
Join Date: Sep 2020
Car: 2009 BMW 335i E92
Default Need some help with post LPFP install, and long starts... - 10-08-2020, 04:40 AM

Hey guys, I've installed a Spool Performance bucketless Stage Two LPFP, and the car ran without problems for about a week or so. Now I am getting frequent warnings about the fuel pump, saying there's a problem. When I connect MHD to read the codes, it mostly shows "2ABD DME: Boost-pressure sensor, overrun." But sometimes also shows "2F0C - Intake air temperature sensor." But mostly only the first one.
Afterwards, sometimes the car will then ignore that warning and go on running normally. And sometimes I need to delete codes with MHD. Then the car runs fine for several days before showing that code again. And usually it ONLY shows that code if I run it hard.
Any advice or information on this would be highly appreciated, as I really do not want to go back into the fuel tank if I don't have to. Thanks.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2020, N54tech.com