N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
(#1)
Old
Asherscardetail Asherscardetail is offline
New Member
 
Posts: 3
Join Date: Jun 2020
Car: 2016 VW Jetta 1.4tsi
Default 2016 VW Jetta 1.4tsi JB4 LIMP Mode. - 06-15-2020, 02:08 PM

I had my car go into limp mode while under hard acceleration.
I have had this happen 3 times now.
I just installed an injen cold air intake and that has seemed to cause more problems. The car has only had one fault code of 006c. Any help would be great.
Reply With Quote
(#2)
Old
George @ BMS's Avatar
George @ BMS George @ BMS is offline
Legend
 
Posts: 1,232
Join Date: Aug 2009
Car: E90 BMW 335i AT
Default 06-15-2020, 02:23 PM

Are you running map 1?


2014 VW Golf 7 R
2014 VW Golf GTI
2019 Porsche Cayenne Turbo
Reply With Quote
(#3)
Old
Asherscardetail Asherscardetail is offline
New Member
 
Posts: 3
Join Date: Jun 2020
Car: 2016 VW Jetta 1.4tsi
Default 06-15-2020, 02:31 PM

Quote:
Originally Posted by George @ BMS
Are you running map 1?
I was on map 1, and after I hit limp mode there I switched to map 6.
Reply With Quote
(#4)
Old
Asherscardetail Asherscardetail is offline
New Member
 
Posts: 3
Join Date: Jun 2020
Car: 2016 VW Jetta 1.4tsi
Default 06-15-2020, 03:43 PM

Quote:
Originally Posted by Asherscardetail
I was on map 1, and after I hit limp mode there I switched to map 6.
I sent some data logs over to you.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2020, N54tech.com