N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
Go Back   N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion > Search Forums
Reload this Page Search Results
Showing results 1 to 25 of 74 Search: Posts Made By: illrider
Forum: Market Place - For Sale / Trade / Wanted 03-14-2019, 07:52 PM
Replies: 1
Views: 260
Posted By illrider
Still available? Sent you a PM

Still available? Sent you a PM
Forum: Market Place - For Sale / Trade / Wanted 03-27-2017, 08:06 AM
Replies: 2
Views: 968
Posted By illrider
SOLD

SOLD
Forum: Market Place - For Sale / Trade / Wanted 03-22-2017, 09:37 PM
Replies: 2
Views: 968
Posted By illrider
FS: Brand new spec 3+ clutch and mfactory lightweight flywheel

Ive got a brand new in box spec 3+ and brand new mfactory flywheel for sale. Intended on going single turbo but no longer am. $1200. Located in Mesa, AZ.
Forum: N54 03-22-2017, 08:16 AM
Replies: 107
Views: 11,225
Posted By illrider
Count me in!

Count me in!
Forum: N54 09-22-2016, 11:29 AM
Replies: 175
Views: 30,989
Posted By illrider
Any updates on the shipment?

Any updates on the shipment?
Forum: N54 08-04-2016, 07:42 AM
Replies: 137
Views: 19,516
Posted By illrider
Count me in!

Count me in!
Forum: General Tech Support, Tuning Advice, Logs, and Help Me Posts 08-03-2016, 07:58 PM
Replies: 24
Views: 2,921
Posted By illrider
Here's a picture of the board. It was determined...

Here's a picture of the board. It was determined that it was a early 2012 board with a suspect transistor according to Terry. Just order a new board. Thanks for the help Terry!
Forum: General Tech Support, Tuning Advice, Logs, and Help Me Posts 08-03-2016, 06:55 PM
Replies: 24
Views: 2,921
Posted By illrider
What's weird is when I first did the test, It...

What's weird is when I first did the test, It worked properly. Car was on and idling. I had menu 10 set to 5, and I was seeing 25hg of vacuum. Now when I do the test, I see 0.
Forum: General Tech Support, Tuning Advice, Logs, and Help Me Posts 08-03-2016, 06:09 PM
Replies: 24
Views: 2,921
Posted By illrider
Well after a solid two full days doing...

Well after a solid two full days doing diagnostics myself and spending $150 at the BMW dealership to diagnose the car, with them telling me they don't know, it turns out that the JB4 itself somehow...
Forum: General Tech Support, Tuning Advice, Logs, and Help Me Posts 08-01-2016, 05:04 PM
Replies: 24
Views: 2,921
Posted By illrider
I'll run through the test to see if I happened to...

I'll run through the test to see if I happened to do anything wrong. But according to the document from BMW.

"Verified no pressure build up on acceleration. Vac tested vac line to waste gate ...
Forum: General Tech Support, Tuning Advice, Logs, and Help Me Posts 08-01-2016, 11:06 AM
Replies: 24
Views: 2,921
Posted By illrider
Well... Took the car into the BMW dealership and...

Well... Took the car into the BMW dealership and they spent 3 hours trying to diagnose it and came back that they have no idea what is wrong. It passed vacuum test, smoke test, boost pressure test....
Forum: General Tech Support, Tuning Advice, Logs, and Help Me Posts 07-28-2016, 07:03 PM
Replies: 24
Views: 2,921
Posted By illrider
Did some more testing and replaced one of the...

Did some more testing and replaced one of the boost solenoids. Still no luck.

Hooked up a mighty vac to each of the wastegate lines separately. Both hold vacuum find and you can hear the wastegate...
Forum: General Tech Support, Tuning Advice, Logs, and Help Me Posts 07-25-2016, 08:50 PM
Replies: 24
Views: 2,921
Posted By illrider
Finally got back from vacation and was able to...

Finally got back from vacation and was able to start troubleshooting.Using a mighty vac, I tested both vacuum canisters. I removed the vacuum hose from the top of each canister one by one, and tested...
Forum: General Tech Support, Tuning Advice, Logs, and Help Me Posts 06-21-2016, 03:08 PM
Replies: 24
Views: 2,921
Posted By illrider
Bump

Bump
Forum: General Tech Support, Tuning Advice, Logs, and Help Me Posts 06-20-2016, 06:10 PM
Replies: 24
Views: 2,921
Posted By illrider
Nope. Switched to Pump backend.

Nope. Switched to Pump backend.
Forum: General Tech Support, Tuning Advice, Logs, and Help Me Posts 06-20-2016, 06:03 PM
Replies: 24
Views: 2,921
Posted By illrider
Yes 4 bar map sensor. I usually run e60 but ran...

Yes 4 bar map sensor. I usually run e60 but ran am running a tank of 91 in it now
Forum: General Tech Support, Tuning Advice, Logs, and Help Me Posts 06-20-2016, 05:40 PM
Replies: 24
Views: 2,921
Posted By illrider
Sorry guys. Here's a log.

Sorry guys. Here's a log.
Forum: General Tech Support, Tuning Advice, Logs, and Help Me Posts 06-19-2016, 03:19 PM
Replies: 24
Views: 2,921
Posted By illrider
No boost

FBO E90 with MHD backend flash and G5 ISO. Car has been running completely fine, however, just took a 4 hour road trip and the car starting throwing overboost codes. The overboost codes were around...
Forum: Market Place - For Sale / Trade / Wanted 03-08-2016, 12:09 PM
Replies: 100
Views: 32,783
Posted By illrider
How similar is the drive ability between the 2+...

How similar is the drive ability between the 2+ and the 3+?
Forum: N54 03-02-2016, 06:35 AM
Replies: 0
Views: 1,307
Posted By illrider
FYI: Motiv Twin Disk Clutch Group Buy

Just FYI for people interested, there is a Motiv Twin Disk Clutch Group Buy going on on facebook in the "BMW 135i" group as well as the "N5X Enthusiasts" group.

Straight from the facebook page:
...
Forum: N54 02-24-2016, 10:06 AM
Replies: 0
Views: 988
Posted By illrider
Is inlet turbulence negligible or real on this platform?

I've gone through and read dozens and dozens of pages on all of the different inlet manufacturers. Some people say that having a recirc bung and PTC bung on the silicon inlets when you do not...
Forum: N54 02-19-2016, 12:07 PM
Replies: 110
Views: 15,553
Posted By illrider
I noticed i'm no longer on the list. Please add...

I noticed i'm no longer on the list. Please add me back on!
Forum: JB4 Mobile 02-18-2016, 07:25 PM
Replies: 4,815
Views: 1,533,485
Posted By illrider
Alright. Well it looks like my issue is the...

Alright. Well it looks like my issue is the tablet itself. I have tried uninstalling and reinstalling the software, and everything else. So I went to bestbuy and bought a Galaxy Tab 4 to see if a...
Forum: JB4 Mobile 02-18-2016, 04:56 PM
Replies: 4,815
Views: 1,533,485
Posted By illrider
I've tried that as all. Still doesn't work and...

I've tried that as all. Still doesn't work and gives me the errors that the kit type doesn't match.
Forum: JB4 Mobile 02-18-2016, 06:30 AM
Replies: 4,815
Views: 1,533,485
Posted By illrider
Here is a screenshot. It says JB4 H11

Here is a screenshot. It says JB4 H11
Search took 0.01 seconds.

 
Forum Jump



vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2019, N54tech.com