N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
Go Back   N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion > Search Forums
Reload this Page Search Results
Showing results 1 to 8 of 8 Search: Posts Made By: Brawley
Forum: //M 07-18-2020, 04:49 PM
Replies: 5
Views: 998
Posted By Brawley
Bueller? Bueller?

Bueller? Bueller?
Forum: //M 07-17-2020, 03:50 PM
Replies: 5
Views: 998
Posted By Brawley
added 2 more runs, all in 4th gear. map 1 and 2

added 2 more runs, all in 4th gear. map 1 and 2
Forum: //M 07-17-2020, 07:26 AM
Replies: 3
Views: 1,839
Posted By Brawley
https://cdn.shopify.com/s/files/1/0890/2048/files/...

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0890/2048/files/JB4_Board_ID_4-13-20_-2_1024x1024.jpg?v=1587673666

Gotta open it up and look to see which board you have.
Forum: //M 07-16-2020, 11:40 AM
Replies: 5
Views: 998
Posted By Brawley
Also, not sure if I would actually get any more...

Also, not sure if I would actually get any more benefit from map 2 compared to map 1 since 2 targets 22psi and Im already hitting that.
Forum: //M 07-16-2020, 11:36 AM
Replies: 5
Views: 998
Posted By Brawley
Still needing help. Haven't tried running map 2....

Still needing help. Haven't tried running map 2. Map 1 pulls quite hard so have just left it with that. I assume the E85 is the issue, so trying to burn that out of the tank and can re-test, but if...
Forum: //M 07-14-2020, 11:12 PM
Replies: 2
Views: 1,892
Posted By Brawley
Yes, had a PEBCAK error, got that sorted :D ...

Yes, had a PEBCAK error, got that sorted :D

I took some logs and posted in the review forum.
Forum: //M 07-14-2020, 10:57 PM
Replies: 5
Views: 998
Posted By Brawley
JB4 various log runs for 2014 M5

Attached are some logs from today. I installed the JB4 V2 recently. Running latest stable firmware and interface.

No mods, running E30 blend, which I think might be causing some fueling issues.
...
Forum: //M 07-12-2020, 08:59 AM
Replies: 2
Views: 1,892
Posted By Brawley
"Starting Logging"

I know quite a few people have had this issue, but haven't seen a true answer.

My setup is as follows:


2014 M5, JB4 , currently BCM not hooked up due to constant limp mode codes upon start....
Search took 0.00 seconds.

 
Forum Jump



vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2020, N54tech.com