N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion
Go Back   N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion > Search Forums
Reload this Page Search Results
Showing results 1 to 25 of 100 Search: Posts Made By: Wrecker 426
Forum: Support & Log Review 05-04-2020, 07:52 PM
Replies: 6
Views: 291
Posted By Wrecker 426
So I replaced the FSB and it doesn’t run all the...

So I replaced the FSB and it doesn’t run all the time anymore, need to make a few pulls to verify but think it’s fixed
Forum: Support & Log Review 04-18-2020, 11:32 AM
Replies: 6
Views: 291
Posted By Wrecker 426
Update: I cut the wire from the JB4. Pump...

Update:

I cut the wire from the JB4. Pump still gets power, going to buy a new FSB. See what happens.
Forum: Support & Log Review 04-16-2020, 03:49 PM
Replies: 6
Views: 291
Posted By Wrecker 426
Any thoughts on this before I spend $150 to “find...

Any thoughts on this before I spend $150 to “find out”, the pump should be constantly on, so FSB or JB4
Forum: Support & Log Review 04-14-2020, 08:40 AM
Replies: 67
Views: 2,362
Posted By Wrecker 426
Well it could have been the surroundings, as I...

Well it could have been the surroundings, as I was dealing with traffic and not fully in tune with the car, it did go into safe maps a few times, well all but 2 times. Could have been it just...
Forum: Support & Log Review 04-14-2020, 08:32 AM
Replies: 6
Views: 291
Posted By Wrecker 426
Yeah, guess 3 years now �� can’t remember...

Yeah, guess 3 years now �� can’t remember honestly 2-3 years

The green light on the board still blinks, don’t know if it’s supposed or be solid
Forum: Support & Log Review 04-13-2020, 05:51 PM
Replies: 6
Views: 291
Posted By Wrecker 426
Settings and pic of FSB

Settings and pic of FSB
Forum: Support & Log Review 04-13-2020, 05:49 PM
Replies: 6
Views: 291
Posted By Wrecker 426
WMI pump stuck on...FSB BAD?

So the other day I doing a pull and my dash reset mid pull, after I could hear a noise wich turned out to be my meth pump. Wasn’t hurting off even though there was no demand at idle.

My FSB red...
Forum: Support & Log Review 04-13-2020, 05:43 PM
Replies: 67
Views: 2,362
Posted By Wrecker 426
Found a vacuum line melted a bit from the...

Found a vacuum line melted a bit from the canister, so I replaced that, and an ignition could partial disconnected.

Got some logs, almost made it worse
Forum: Support & Log Review 04-11-2020, 11:10 AM
Replies: 67
Views: 2,362
Posted By Wrecker 426
yeah i was wondering why the boost wasn't getting...

yeah i was wondering why the boost wasn't getting as high anymore, iv had it go upwards of 34 (on accident) but a sustained 28 prior. Is it a boost leak?
Forum: Support & Log Review 04-10-2020, 09:09 AM
Replies: 67
Views: 2,362
Posted By Wrecker 426
Here are some longer pulls, trims on 2 tanked on...

Here are some longer pulls, trims on 2 tanked on the one, no idea, on the other it’s still dropping a bit, went from 3-6 on it so it’s sustained, duty is already at 75 at peak rpm.

Also any...
Forum: Support & Log Review 04-09-2020, 06:51 PM
Replies: 67
Views: 2,362
Posted By Wrecker 426
Got some pulls, felt pretty good, finally got my...

Got some pulls, felt pretty good, finally got my 17x9’s so I can get my 275’s on. I’ll get new data after.

One weird thing I had happen was the whole dash shut off then/now my meth pump will not...
Forum: Support & Log Review 04-02-2020, 04:53 PM
Replies: 67
Views: 2,362
Posted By Wrecker 426
Some new data logs, if start in 2nd it trips up...

Some new data logs, if start in 2nd it trips up trim safety, however my rolling 3rd pulls are more clean, think probably need to add some more?
Forum: Support & Log Review 03-26-2020, 08:11 AM
Replies: 67
Views: 2,362
Posted By Wrecker 426
It feels like it has more in it, and pulls...

It feels like it has more in it, and pulls consistent, untill the trims kick it wich is very noticeable, the only change was the maps
Forum: Support & Log Review 03-25-2020, 05:20 PM
Replies: 67
Views: 2,362
Posted By Wrecker 426
Any help with the Logs I posted 2 up is...

Any help with the Logs I posted 2 up is appreciated
Forum: Support & Log Review 03-21-2020, 12:30 PM
Replies: 67
Views: 2,362
Posted By Wrecker 426
Had to fix a blown boot and worked in a battery...

Had to fix a blown boot and worked in a battery **** off prior to those logs, and replaced my starter, starts super quick now.
Forum: Support & Log Review 03-21-2020, 12:28 PM
Replies: 67
Views: 2,362
Posted By Wrecker 426
Here are some new logs, had a brand new dead...

Here are some new logs, had a brand new dead battery after my month long work trip,
Forum: Support & Log Review 02-14-2020, 01:08 PM
Replies: 67
Views: 2,362
Posted By Wrecker 426
Move the ground off the battery to the frame, and...

Move the ground off the battery to the frame, and the power off the battery to the frame terminal on the fender well. Also was only reading 11.2v at my Hobbs switch and 12.4 everywhere else so I...
Forum: Support & Log Review 02-03-2020, 05:42 PM
Replies: 67
Views: 2,362
Posted By Wrecker 426
Having electrical issues, just put a battery in 6...

Having electrical issues, just put a battery in 6 months ago, thought I killed it, and hasn't been charging, got replacement battery under warranty. 70 out today and car barley starts, first start on...
Forum: N54 02-03-2020, 09:47 AM
Replies: 1,059
Views: 354,364
Posted By Wrecker 426
Shouldn’t. Probably going to need a video or...

Shouldn’t.

Probably going to need a video or a log.
Forum: Support & Log Review 01-05-2020, 09:37 PM
Replies: 67
Views: 2,362
Posted By Wrecker 426
Replaces the voltage regulator, seemed alright,...

Replaces the voltage regulator, seemed alright, found that my power cable for the second fuel pump was loose, looking at this it only dropped when I shifted, what’s a good number to keep the fuel...
Forum: Support & Log Review 01-02-2020, 06:17 AM
Replies: 21
Views: 974
Posted By Wrecker 426
That was definitely the problem, so many hours...

That was definitely the problem, so many hours spent on the wiring checks.

So in the picture green disables it.

If red is active you have to use the volume stitch at a stop, if you turn that...
Forum: Support & Log Review 12-28-2019, 09:54 AM
Replies: 67
Views: 2,362
Posted By Wrecker 426
Yeah it only has 138k miles on it. Was...

Yeah it only has 138k miles on it.

Was going to change out the voltage regulator. And see if that helps
Forum: Support & Log Review 12-26-2019, 04:51 PM
Replies: 67
Views: 2,362
Posted By Wrecker 426
Here are some at 5psi on the Hobbs switch, same...

Here are some at 5psi on the Hobbs switch, same result, Could it be a fuel pressure regulator?
Forum: Support & Log Review 12-26-2019, 01:21 PM
Replies: 67
Views: 2,362
Posted By Wrecker 426
Here are some logs, fuel really falls off above...

Here are some logs, fuel really falls off above 6800rpm, only cause I’m a dumb a$$ and hold my foot in to long, still seems to be falling off, but no worse then at 28psi with the 7th injector going,...
Forum: Support & Log Review 12-24-2019, 12:16 PM
Replies: 21
Views: 974
Posted By Wrecker 426
I have/had this enabled

I have/had this enabled
Search took 0.01 seconds.

 
Forum Jump



vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright © 2007 - 2020, N54tech.com