JB4tech.com - International Turbo Tuning Discussion
Go Back   JB4tech.com - International Turbo Tuning Discussion > Search Forums
Reload this Page Search Results
Showing results 1 to 8 of 8 Search: Posts Made By: Raks9201
Forum: VW/Audi Group 12-13-2021, 12:59 AM
Replies: 1,134
Views: 499,914
Posted By Raks9201
2018 8v2 S3 Fuel pump not priming (Intermittent issue)

Hi George

I think I prematurely agreed that this problem was rectified. After changing the fuel loop to 45 I still got the starter issues after a while. I then ran the car on Map 0 for around 2...
Forum: VW/Audi Group 10-12-2021, 07:02 AM
Replies: 1,134
Views: 499,914
Posted By Raks9201
Thanks, George, this all makes sense now. Thank...

Thanks, George, this all makes sense now. Thank you so much
Forum: VW/Audi Group 10-12-2021, 06:28 AM
Replies: 1,134
Views: 499,914
Posted By Raks9201
Hi George Thanks for the prompt response, I...

Hi George

Thanks for the prompt response, I set it on 55 as recommended somewhere in this forum. I will change it to 45 now. However, if I am running map 3/4/8 does this still use the fuel loop I...
Forum: VW/Audi Group 10-12-2021, 06:17 AM
Replies: 1,134
Views: 499,914
Posted By Raks9201
2017+ S3 8v2 Intermittent Starter Issue

Hi George

I installed the jb4 in my Audi s3, I noticed after the install my car won't start sometimes with the first turn. Note I don't have the keyless option and have to physically turn the...
Forum: VW/Audi Group 06-24-2020, 09:58 AM
Replies: 241
Views: 130,895
Posted By Raks9201
Howsit, no bud no flash. Car has a ******** and a...

Howsit, no bud no flash. Car has a ******** and a flatbed filter
Forum: VW/Audi Group 06-24-2020, 05:35 AM
Replies: 241
Views: 130,895
Posted By Raks9201
Hi George I have received mixed input from...

Hi George

I have received mixed input from various people about the dangers of using map 6 without octane booster.

Would say it that one could blow or damage a motor if octane booster is not...
Forum: VW/Audi Group 05-08-2020, 12:07 AM
Replies: 241
Views: 130,895
Posted By Raks9201
Thanks George, tried reseting plugs again and...

Thanks George, tried reseting plugs again and re-routed the boost plug so there is more play and I secured the jb4 much better. So far no issues.
Forum: VW/Audi Group 05-04-2020, 12:27 AM
Replies: 241
Views: 130,895
Posted By Raks9201
Hi George I have been getting strange error...

Hi George

I have been getting strange error codes on my car and it seems the JB4 does not provide a description for it. Initially, when I installed the device I got the same error code 2CF1....
Search took 0.00 seconds.

 
Forum Jump



vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2022, JB4tech.com