N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion

N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion (https://www.n54tech.com/forums/index.php)
-   Support & Log Review (https://www.n54tech.com/forums/forumdisplay.php?f=44)
-   -   Newbie needs help (https://www.n54tech.com/forums/showthread.php?t=59531)

JTe60 09-12-2019 05:12 PM

Newbie needs help
 
1 Attachment(s)
2010 535i. Stock stock 6spd 121k 70k ish new turbos. 102knew injectors 106knee hpfp,LPFP,filter and ekpm. only issue was *** efficiency code but pulled strong
Just picked up this JB4(used w/2step). Install went straight forward and tried to set everything I could through steering wheel controls back to default but couldnít get app to work. That has been fixed so can now log and get to the rest of the settings. I feel only setting I needed to change and couldnít was for an N20 sensor that I have now reset back to 0. Have only ran map 0 and 4. Now Iím hitting 9 psi or so around 3k then loosing all boost and throwing codes from boost leak to ******* D.P.s detected.... wouldnít be surprised if it is one and I will start hunting but being new to JB4 figured I would see if Iím missing a stupid setting and other info needed will be glad to provide
Thanks to any and all in advance

Dave @ BMS/Fuel-It! 09-13-2019 11:42 AM

doesnt look like you are running the correct firmware...


See post 1

E Series N54 JB4 - N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion

JTe60 09-13-2019 06:48 PM

Just want to say thanks... 100% my issue. Had that in the plans but was struggling with time and how to accomplish through app, got it figured out and completely seems good to go.

Dave @ BMS/Fuel-It! 09-15-2019 09:49 PM

Quote:

Originally Posted by JTe60 (Post )
Just want to say thanks... 100% my issue. Had that in the plans but was struggling with time and how to accomplish through app, got it figured out and completely seems good to go.

;)


All times are GMT -7. The time now is 12:52 AM.


Copyright © 2007 - 2020, N54tech.com