N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion

N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion (https://www.n54tech.com/forums/index.php)
-   N54 (https://www.n54tech.com/forums/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Car won't communicated for inspection, NY. (https://www.n54tech.com/forums/showthread.php?t=40036)

Nicky92 06-03-2016 11:40 AM

Car won't communicated for inspection, NY.
 
Went for an inspection the other day.

Turned off Jb4. Everything was ready. Showed that way in my MHD.

It connected to the inspection machine but then it would not communicate with the required information.

Does MHD have anything to do with it? I was told by a few friends theirs worked fine.

Could this be a DME problem? Reason I am saying that cause my water pump runs when I unlock the car, even when its cold.

Nicky92 06-03-2016 11:42 AM

meant communicate for inspection..


in title lol

dreyo27 06-06-2016 06:27 PM

Its because you have a flash as well. MHD or Jb4 backend.
flash back to stock.

Nicky92 06-06-2016 07:12 PM

Quote:

Originally Posted by dreyo27 (Post )
Its because you have a flash as well. MHD or Jb4 backend.
flash back to stock.

hmmm...it worked last year tho :shrug

pajuis 06-07-2016 07:49 AM

I just passed a California smog check only by flashing back to stock and installing the VRSF ** fix. Car communicates fine but must be flashed to stock.

Zombie1 06-07-2016 07:59 AM

I'm on Long Island never have an issue passing with my stage 2+ Cobb maps

Milan 06-07-2016 09:54 AM

Quote:

Originally Posted by carrbone (Post )
I have passed inspection for two years now flashed via mhd, no dpipe fix.
Whats with this forum and their assumtptions. Post with facts. E90lemmings.

Well it's a lot more complicated than that. If you understood what was actually going on you wouldn't be so condescending.

OP most likely your O2 sensors were saying not ready...what mods do you have?

Milan 06-07-2016 10:31 AM

Well through deductive reasoning if you can communicate with the DME via MHD, most likely the issues isn't on your car's end. If they were having problems I don't see the need for the post?

Being a dick is a good way to have people not chime in on your thread lol

dreyo27 06-07-2016 02:40 PM

yes it wasn't able to connect because you had the JB4 on. TURN OFF THE JB4


All times are GMT -7. The time now is 08:12 AM.


Copyright 2007 - 2018, N54tech.com