N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion

N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion (https://www.n54tech.com/forums/index.php)
-   N63, N63TU (https://www.n54tech.com/forums/forumdisplay.php?f=57)
-   -   2014 750i Codes Limp Mode (https://www.n54tech.com/forums/showthread.php?t=66774)

Engelhorn 10-19-2021 02:06 AM

2014 750i Codes Limp Mode
 
I have been running my JB4 for over a year on my 2014 BMW 750i (N63TU engine). I keep it on MAP 2 for daily driving, motor has about 80,000 miles.

Yesterday she jumped into some type of limp mode running bad. The codes I'm getting is:

140010, 140610, 140001, 140601?

I replaced cylinder 6 coil, but didn't fix the problem, any suggestions?


Thanks, Ron.

Engelhorn 10-19-2021 07:42 AM

Quote:

Originally Posted by Mike_L (Post )
What did that number 6 plug look like?

I replaced the coil, but didn't pull the plug. Coil didn't fix it, I guess its time to pull the plug.

Steve @ BMS/Fuel-It! 10-19-2021 12:28 PM

What were the descriptions for the codes? I'm assuming misfire? If so, that could be plugs, coils, or an injector. Swapping those components between cylinders until the problem follows will help you diagnose it.

Engelhorn 11-01-2021 12:57 PM

Quote:

Originally Posted by Mike_L (Post )
What did that number 6 plug look like?

Plug was toast, dirty and wet, replaced plugs and she's back!!! :happy

Engelhorn 11-04-2021 09:17 AM

Well, number 6 fowled out again!!!

Plug looks wet. Not sure what is causing this????

Engelhorn 11-20-2021 02:53 AM

Replaced injectors - Do I need to code?
 
Okay, pulled old injectors #13647599876 and replaced with Bosch #0261500136KT. :clap:

Not sure if I need to code these new injectors, anyone know?


:drinking:


All times are GMT -7. The time now is 09:57 AM.


Copyright 2007 - 2020, N54tech.com