N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion

N54Tech.com - International Turbo Racing Discussion (https://www.n54tech.com/forums/index.php)
-   General Tech Support, Tuning Advice, Logs, and Help Me Posts (https://www.n54tech.com/forums/forumdisplay.php?f=35)
-   -   LOG MAP 2 (https://www.n54tech.com/forums/showthread.php?t=40630)

bloked97one 06-27-2016 03:57 PM

LOG MAP 2
 
2 Attachment(s)
BMW 335I E92 N55 2010 70000KM

vin: E629274

FUEL : 95

I live in west indies

jb4 iso firmware 10 .

only problem since instal jb4

I never really enjoyed

If anyone has a solution .

Terry @ BMS 06-27-2016 09:02 PM

Does not appear diode is cut on JB4 board. Follow directions carefully...

http://www.n54tech.com/forums/attach...1&d=1356227044

bloked97one 06-28-2016 02:50 AM

J'ai reçu 2 carte un classique et une autre sans la diode .

bloked97one 06-28-2016 03:39 AM

TERRY

souvient toi tu m'avais deja dit ca j'ai racheté un carte iso n 55 a bms que j'ai intallé
mais j'ai toujour les memes problemes .

que dois faire abandonne ?

donne moi les mesures

pid gain:
FL :
ff:

merci

jéjé335 06-28-2016 06:49 AM

Quote:

Originally Posted by bloked97one (Post )
TERRY

souvient toi tu m'avais deja dit ca j'ai racheté un carte iso n 55 a bms que j'ai intallé
mais j'ai toujour les memes problemes .

que dois faire abandonne ?

donne moi les mesures

pid gain:
FL :
ff:

merci

tu as oublié de traduire;)

bloked97one 06-28-2016 11:23 PM

you remember you told me already I bought a card iso n55 has bms I intalled
but I always have the same problems.

what should be abandoned?

give me the measurements

pid gain:
FL:
ff:

Steve @ BMS/Fuel-It! 06-29-2016 07:51 AM

Set your user adjustment values to default listed in the example.

http://www.n54tech.com/forums/showthread.php?t=17800

Make sure the diode is cut. If you are unsure, take a picture of the JB4 and post it.

bloked97one 06-29-2016 08:07 AM

Picture ex board
 
1 Attachment(s)
The board is whithout this diode I received it since 1 month from bms.

I send the picture of my ex board .

bloked97one 06-29-2016 11:53 AM

In map 4 no problem

Steve @ BMS/Fuel-It! 06-30-2016 09:31 AM

Take install pics of the connections.

bloked97one 06-30-2016 09:50 AM

Ok

bloked97one 06-30-2016 04:14 PM

3 Attachment(s)
My conection

bloked97one 06-30-2016 04:47 PM

Picture
 
3 Attachment(s)
3 picture

bloked97one 07-01-2016 04:06 AM

Electric
 
3 Attachment(s)
I send you all

Can you help me

Steve @ BMS/Fuel-It! 07-01-2016 10:48 AM

Looks normal from what I can tell in the pics. Only thing questionaable is the TMAP connection as I can't see that very well.

However you are overboosting and FF is now won to zero.

Take a log on map 4, let see how that looks.

Your stock MAF sensor is still connected correct?

bloked97one 07-02-2016 10:48 AM

Hi

explain to me what is the other way to connect the tmap

bloked97one 07-02-2016 01:36 PM

Tmap picture
 
1 Attachment(s)
It's ok

bloked97one 07-04-2016 04:48 AM

MAP 4
 
1 Attachment(s)
HI

bloked97one 07-06-2016 09:46 AM

Hi Steve

Where are you?

Steve @ BMS/Fuel-It! 07-06-2016 10:36 AM

That is an A type tmap, but you look to be running a B type harness.

Correct? Please verify.

bloked97one 07-06-2016 11:07 AM

Do you explain me how connect.

I read but I don't all unsdestand

Merci

Steve @ BMS/Fuel-It! 07-06-2016 11:27 AM

Not really sure what you mean. :(

bloked97one 07-06-2016 11:31 AM

I have to order where there is a specific way to make the connection

bloked97one 07-06-2016 01:56 PM

Picture
 
1 Attachment(s)
My materiel

bloked97one 07-06-2016 01:57 PM

It's ok .
Tell me


All times are GMT -7. The time now is 05:21 AM.


Copyright © 2007 - 2018, N54tech.com