JB4tech.com - International Turbo Tuning Discussion

JB4tech.com - International Turbo Tuning Discussion (https://www.jb4tech.com/forums/index.php)
-   N63, N63TU (https://www.jb4tech.com/forums/forumdisplay.php?f=57)
-   -   JB4 not working N63tu X5 50i M sport (https://www.jb4tech.com/forums/showthread.php?t=66212)

Belverud 08-12-2021 05:06 AM

JB4 not working N63tu X5 50i M sport
 
Hey everyone,
I've been having bad luck with the JB4. I initially installed it to the TMAP sensors by the intercoolers, and to the MAF sensors on the intake. The JB4 would not connect to my laptop or to my app on my iPhone. I was told since I have it hooked up wrong it likely messed up the motherboard. I got the new motherboard yesterday, and hooked the JB4 back up to the TMAPs only. Still nothing, cannot connect to my iPhone. I have not tried my laptop yet. The X5 runs fun with the JB4 installed. I though well maybe it's may cars OBD port, so I hooked up my scanner and that works fine. I'm confused and frustrated. Any insight would be appreciated.
Thanks,
Tom

Terry @ BMS 08-12-2021 09:25 AM

If the car runs fine the JB4 itself is fine. The OBDII cable has nothing to do with connecting to the JB4 either.

Maybe JB4 mobile adapter was also damaged by the 12v mishap...

Belverud 08-12-2021 09:55 AM

Yeah, that's a possibility. I'm going to try to connect the JB4 to my laptop tonight. If that doesn't work any thoughts?
Thx


All times are GMT -7. The time now is 12:36 PM.


Copyright 2007 - 2022, JB4tech.com