N54Tech.com - Your Source for International Turbo BMW Racing Discussion
(#4626)
Old
Zeezul's Avatar
Zeezul Zeezul is online now
New Member
 
Posts: 22
Join Date: Nov 2016
Car: e92 n54 pre lci
Default 07-12-2018, 01:26 PM

Just tried installing the connect kit rev. 3.6 on my 07 n54 g5 iso with Terry's bogfix firmware. My galaxy s8 active and galaxy tabA won't recognize the device. I uninstalled the jb4 app and re installed on both devices and cleared bt and still nothing. I followed the install to a T but I'm thinking it's still a hardware issue because my devices won't pick up any jb4 bt signal. I have the anti lag chip installed as well.


FBO MT N54 w/stock turbos-tuned by Trebila

Last edited by Zeezul; 07-12-2018 at 01:45 PM..
Reply With Quote
(#4627)
Old
GSORS400 GSORS400 is offline
New Member
 
Posts: 28
Join Date: Sep 2017
Car: Q50 Red Sport
Default 07-12-2018, 04:36 PM

great, thanks Terry.
Reply With Quote
(#4628)
Old
Boxy Boxy is offline
New Member
 
Posts: 8
Join Date: May 2018
Car: 2018 Infiniti Q50 RS400
Default 07-13-2018, 06:55 PM

Device: LG V20
OS: Android Oreo 8.1 (LineageOS 15.1)
Engine type: Q50 Red Sport VR30DDTT
App build: Latest
Kit Revision: Using cable and OTG
JB4 Firmware Version: Latest
Problem experienced:
Been using the app for a few months on my LG V20. I swapped out to a new phone (OnePlus 6) and was able to install easily on there and use it.

Now I've wiped my LG V20 to turn it into a dedicated JB4 device in my car and when trying to re-install the app it just tells me the app is not licensed every-time I open it up.

The only google account on both phones is the one I purchased the app with but it just won't work on the V20. I've re-installed and cleared cache/data multiple times, and checked Play Store certification status/SafetyNet (both are good). Running LineageOS 15.1 (Oreo 8.1) if that makes a difference.

Can you please let me know what else I can try?

Thanks,
boxy

Last edited by Boxy; 07-13-2018 at 10:08 PM..
Reply With Quote
(#4629)
Old
Zeezul's Avatar
Zeezul Zeezul is online now
New Member
 
Posts: 22
Join Date: Nov 2016
Car: e92 n54 pre lci
Default 07-14-2018, 09:40 AM

So for me to return the revkit (not working) I have to brake off the anti lag wire because it will not come out. FML. I really wish I tested it out before I installed the anti lag wire.


FBO MT N54 w/stock turbos-tuned by Trebila
Reply With Quote
(#4630)
Old
Zeezul's Avatar
Zeezul Zeezul is online now
New Member
 
Posts: 22
Join Date: Nov 2016
Car: e92 n54 pre lci
Default 07-14-2018, 02:27 PM

I was tapping the wrong damn red wire. It's all good now.


FBO MT N54 w/stock turbos-tuned by Trebila
Reply With Quote
(#4631)
Old
tutuco's Avatar
tutuco tutuco is offline
New Member
 
Posts: 3
Join Date: Nov 2017
Car: Audi A3
Default 07-16-2018, 08:04 PM

Hi all,

Could someone confirm if this app has iPad compatibility or use the auto-layout?
I'm trying to load using CarBridge in my car but it doesn’t display properly.

Regards,

Tulio
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright 2007 - 2017, N54tech.com